RSS Feed

Az LGT slágeréből forgatott klippet a Zorall

M. A. - 2021. 01. 05. 8:00:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az LGT slágeréből forgatott klippet a Zorall

Szórakoztató, vicces videoklippel indítja az új esztendőt a Zorall zenekar. A rockbanda nyáron az énekes kiválásával új tagot keresett, de miután megtalálták, nem tétlenkedtek a munkával sem.

Az énekesi castingra nagyon sokan jelentkeztek, közülük Koroknai Árpád Korira (korábban Szfinx, Omen, P.Box tagja) esett a zenekar választása. Sok idő nem is volt az összeszokásra mert videoklipet forgattak Charlie népszerű „Jég dupla whiskyvel” című slágeréből. A klip érdekessége, hogy a főszerepet Ambrus Attila játszotta.

 

A klipen kívül az új énekessel megjelent a zenekar legújabb albuma is, a „Fémforgácsok”, amelyet a közönség szerencsére remekül fogadott.  És most újra egy vadiúj videoklip készült, ezúttal az LGT közkedvelt „Ringasd el magad” című dalából.

 

A videoklip azt a „képzelt” castingot mutatja be, amelyre a zenekar énekes nélkül érkezik, majd a zsűri székében ülve, válogatnak a jelentkezők közül. A Zorall zenekar nagy örömére rengeteg barát, népszerű, közismert zenész mondott igent a videóklipben szereplésre.

 

Többek között Pachmann Péter, Sipos Péter, Sipos Tamás, Kalapács József, Csonka András, Dányi Krisztián és Szekeres András. Rajtuk kívül igyekeztek kiválasztani több változatos arcot, érdekes karaktert, akik igen szórakoztatóvá teszik a „castingot”, a klipet.

 

Nem véletlen a zene választás, a dal mondanivalója jelenleg és mindig aktuális: Ringasd el magad. Bárkivel megtörténhet bármi, nem kell megijedni, nem kell félni, bárki vagy, fogadd el magad.

 

A videópremierre 2021. január 11-én kerül sor. A forgatás fergeteges hangulatban telt, amelyet – a zenekar reményei szerint - a kész videoklip is tükrözni fog.

 

 Fotó: -a-
Lap tetejére