RSS Feed

Akciós áron kínálják az ékszereket

hvg.hu - 2020. 11. 22. 17:27:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

  Akciós áron kínálják az ékszereket

Egy éve dőlt felszámolásba a Dorottya Diamond Palace Kft., az akkoriban Vajna Tímea kisebbségi érdekeltségében álló gyémántkereskedő cég. A felszámoló Lubin Invest Zrt. most eladásra hirdette „vagyona egészét vagy telephelye eszközeinek összességét” – vette észre a 24.hu. A szöveg alapján mindössze 5,717 millió forintra becsülik a meghirdetett vagyont.

 Ebből 137 darab ékszer, értéktárgy, a kiírás szerint átlagos állapotú, becsértéke 2 millió forint,
az üzlet berendezését pedig 3,717 millió forintért kínálják eladásra.
A felszámoló a becsérték 70 százalékát jelölte meg minimálárnak, vagyis 4 millió forintért el lehet vinni a csomagot, de ha ennyiért sem akadna vevő, akkor lefelé is mehet a licit, legalábbis a hirdetményben az áll, hogy a minimálár csökkentését az érdekeltek írásban nem ellenezték.

Vajna Tímeát az ág is húzza, elkapta a koronavírust, szeptember közepén beszélt arról, hogy hetekkel a koronavírus-fertőzés után is fájdalmas tünetekkel küzdött még, ráadásul a kialakult szövődmények miatt kezelésekre is kellett járnia a tüdőgyógyászatra. „Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül, a pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok.”

Fotó: -a-
Lap tetejére