RSS Feed

Osvárt Andrea szakított párjával

blikk - 2020. 11. 22. 11:35:53 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Osvárt Andrea szakított párjával

A Dancing with the Stars kapcsán készített interjúban jelentette be Osvárt Andrea, hogy már nincs együtt a párjával. Ahogy a Blikk is beszámol róla, a Dancing with the Stars szombat esti adásában Osvárt Andrea és táncpartnere, Suti András esett ki. A produkció előtti kisfilmben Andrea elárulta, hogy bár a műsort nagyon élvezi, a magánélete nem alakult ilyen fényesen: zátonyra futott a párkapcsolata.

"Az én párkapcsolatom véget ért és nem akartam, hogy ez látszódjon rajtam a műsorban, mert azért még nyilván dúlnak az érzelmek és az indulatok bennem, és ezeket így magamnak szeretném megtatani" - mondta.

"Ez a műsor számomra továbbra is egy terápia. Boldogsághormont termel a tánc, tehát nem csak a testet, a lelket is gyógyítja, amira most igen nagy szükségem van. Úgyhogy ezért is nagyon boldog vagyok, hogy tudjuk folytatni" - tette hozzá Andrea, aki végül sajnálatos módon végül kiesett a szombati versenyből. Tőle és táncpartnerétől a sztárchat keretében kérdezhetnek most a Blikk olvasói. A részleteket itt találja.

Osvárt Andrea először a Sziget Fesztiválon mutatkozott új párjával. Akkor annyit árult el róla, hogy valóban együtt vannak, András civil, üzletember. Később januárban, egy interjúban beszélt új kedveséről: elmondta, hogy lassan bontakozott ki a szerelmük, nem akart semmit sem elsietni. Azt is elárulta, hogy először az tetszett meg neki a férfiban, hogy régimódi stílusban udvarolt, nem úgy, ahogy az a mostani, felgyorsult világban szokás. Először száz vörös rózsát küldött neki, ami Andreának nagyon imponált.


Fotó: -a-
Lap tetejére