RSS Feed

Esik a hó a Kékesen

mti - 2020. 11. 21. 16:43:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Beköszöntött a tél. Ahogy azt az időjáráselőrejelzés is megjósolta, péntek estére megérkezett a hidegfront és vele együtt a hó is. A Kékesen masszívan szakad, erről a MetNet Facebook-oldalára egy videót is feltöltöttek.

A hétvégén már meglehetősen hideg lesz. Szombaton a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 7 fok között valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -4 fok között alakul, de a Duna-Tisza köze és az Északi-középhegység fagyzugos részein ennél pár fokkal hidegebb is lehet.
Vasárnap a hajnali ködfoltok feloszlását követően hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd a délutáni, esti órákban egyre több, egyre vastagabb fátyolfelhő érkezik. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.
Ahogy azt az időjáráselőrejelzés is megjósolta, péntek estére megérkezett a hidegfront és vele együtt a hó is. A Kékesen masszívan szakad, erről a MetNet Facebook-oldalára egy videót is feltöltöttek.


Lap tetejére