RSS Feed

Bognár szerint 25 percet elcsaltak

24.hu - 2020. 11. 21. 9:04:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bognár szerint 25 percet elcsaltak

Bognár György irányításával öt győzelem és egy döntetlen után először kapott ki a Paks az NB I-ben: a 11. forduló nyitómeccsén a Kisvárda 3-1-re nyert hazai pályán. A meccset követően vendégek vezetőedzője azt mondta, a vereséget el tudja fogadni, mert az benne van a játékban, de kritikus volt a játékvezető, Kárpály Mihály tevékenységével kapcsolatban


Bognár György szerint hazaiak 20-25 percet elcsaltak a mérkőzésből, a játékvezető pedig sokat segített nekik ebben. Hatmeccses veretlenségi sorozatuk szakadt meg Bödééknek.
„Azért nem tudok mérges lenni, ha egy játékvezető nem ad meg egy büntetőt, mert ez benne van a játékban. Az viszont nincs benne, hogy annak a csapatnak segít, amely húzza az időt.
Mi hiába próbálunk iramot menni, ha a hazai csapat legalább 20-25 percet elcsalt a meccsből, a játékvezető pedig sokat segített nekik ebben” – mondta az M4-nek Bognár György.

A Kisvárda ezzel a győzelemmel megelőzte a Paksot és feljött a második helyre. Egy pont a Ferencváros előnye a tabella élén, de két mérkőzéssel kevesebbet játszott ellenfelénél.

Fotó: -a-
Lap tetejére