RSS Feed

Kóbor: Most mit csináljunk?

Molnár Boglárka - 2020. 11. 20. 17:00:42 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kóbor: Most mit csináljunk?

Trunkos András a zenekar menedzsere megrendülten mesélt mindarról, ami az elmúlt időszakban történt- „Már napok, hetek óta tudtuk, hogy nagy a baj. Tudtuk, hogy napjai, legfeljebb egy-két hét van hátra." Aztán hajnalban jött az üzenet, hogy Laci meghalt. Kóbor csak annyit mondott ’Most mit csináljunk?’.

Szinte az egész ország döbbenten áll a hír előtt, mióta az Omega bejelentette, hogy elhunyt legendás billenytűsük, Benkő László. Trunkos András a zenekar menedzsere megrendülten mesélt mindarról, ami az elmúlt időszakban történt. „Már napok, hetek óta tudtuk, hogy nagy a baj. Tudtuk, hogy napjai, legfeljebb egy-két hét van hátra...A zenekar nem tudta, Kóbor János még mondta is, hogy ’Csoda lesz, a Lacinál mindig az van!’. Aztán hajnalban jött az üzenet, hogy Laci meghalt. Az első dolog, ami nehéz, mindenkit felhívni és elmondani a srácoknak. Mindenki elsírta magát, nem tudtak válaszolni. 

Kóbor csak annyit mondott ’Most mit csináljunk?’. Mondtam, hogy te most csak ülj le én majd csinálom tovább, amit kell. Ez egy 50-60 éve együtt élő társaság, Kóbor és Benkő alapító tagok. Amikor ilyen történik nyilván az ittmaradottak is elgondolkoznak” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Trunkos András, aki a munkával próbálta enyhíteni az enyhíthetetlen fájdalmat. „Egész nap dolgoztam, életszerűen dolgoztam. Este Kóbortól jöttem át autóval, egy utcában lakunk, amikor a rádióból megszólalt egy Omega nóta. Akkor kezdtem el könnyezni. Nekem is nehéz megélni, hogy van egy Benkő László telefonszámom, de már nincs mögötte ember” – emlékezett meg egykori kollégájáról az Omega menedzsere, Trunkos András. A Sláger Reggelnek adott interjú a https://www.youtube.com/watch?v=HiKHUPjpRNA linken érhető el. 


Fotó: beatzone.cz
Lap tetejére