RSS Feed

Ezentúl senki nem veszik el a bőrápolás útvesztőjében

M. A. - 2020. 11. 16. 12:17:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ezentúl senki nem veszik el a bőrápolás útvesztőjében

Hamarosan megjelenik magyar nyelven is Caroline Hirons Skincare című könyve a Gabo Kiadó gondozásában. Caroline a könyvben végigveszi a különböző bőrproblémákat, bemutatja a hatóanyagokat, eloszlatja a mítoszokat és félreértéseket, amelyek a szépségápolás világában terjengenek.

De mit is jelent az, hogy „tudatos” bőrápolás, miért fontos, hogy tisztában legyünk vele, mit kenünk az arcbőrünkre nap mint nap? Sminklemosó kendővel törlöd át az arcod esténként?

Vagy a zuhany alatt dörzsölöd le sminket és a szennyeződéseket egy erősen habzó lemosóval? És ezek csak néhány kérdés a sok közül, amire választ ad a könyv.

 

A bőrünk a legnagyobb szervünk, és sok mindent köszönhetünk neki: megvéd minket a környezeti károktól, szabályozza a testhőmérsékletünket, a bőrünkkel érzékelünk, tapintunk. Az arcbőrünk folyamatosan kirakatban van, nagyban meghatározza az önértékelésünket, önbizalmunkat, ha valamilyen bőrproblémával küzdünk, mondjuk pattanásaink vannak, esetleg száraz, vízhiányos, rosaceára hajlamos az arcbőrünk.

 

A bőrápolási termékek piaca óriási. Annyiféle termék, annyiféle irányzat létezik, hogy nem nehéz elveszni a sok információ között. A jó hír, hogy Caroline Hirons Skincare – Tudatos bőrápolás című könyve segít ebben mindenkinek.

 

A kötet várhatóan november 25-én jelenik meg, de a weboldalon már előrendelhető.


 

 

 

 


Fotó: GABO Kiadó
Lap tetejére