RSS Feed

Már kaphatók a jegyek az online Zsifire

M. A. - 2020. 11. 14. 8:00:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Már kaphatók a jegyek az online Zsifire

A közel évtizedes múltra visszatekintő Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivált ebben az évben kizárólag online tartják meg, a vetítések a Budapest Film Zrt. Távmozi rendszerén - a Puskin és a Művész Távmoziban - lesznek láthatók országszerte.

Idén mintegy húsz filmmel és számos kísérőprogrammal érkezik a „Zsifi”. A filmek internetes stream közvetítéssel lesznek elérhetők: ahogy a „hagyományos” moziban is, a műsorban szereplő filmeket a programban megjelölt időpontokban lehet megtekinteni Magyarország területén bárhol számítógépen, tableten, esetleg mobiltelefonon.

 

A fesztiválon az elmúlt évek legjobb, a zsidó kultúrát, életmódot, emlékezetet bemutató filmjei láthatók; az idei válogatásban többek között Németországból, az Egyesült Államokból, Oroszországból, Ausztriából, Norvégiából, Izraelből és Magyarországról találhatók alkotások.  A programot az Ellenállás című amerikai film nyitja majd meg, melynek főszereplője Jesse Eisenberg (A közösségi háló, Szemfényvesztők), magyar vonatkozása pedig, hogy Röhrig Géza és Kerekes Vica is szerepel benne.

 

A jegyvásárlás itt lehetséges.

 


 


Fotó: -a-
Lap tetejére