RSS Feed

Könyvünnep a kecskeméti Wojtyla Központban

Mixonline - 2020. 11. 10. 17:16:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Könyvünnep a kecskeméti Wojtyla Központban

Gyönyörű kötet jelent meg a példaértékűnek számító kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központ megnyitásának tizenötödik születésnapjára. A kötetből megtudhatjuk, hogyan lehet összefogással, lelkesedéssel és önzetlen támogatással megteremteni a semmiből egy csodát.

Gyönyörű kötet jelent meg a példaértékűnek számító kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központ megnyitásának tizenötödik születésnapjára. A kötetből megtudhatjuk, hogyan lehet összefogással, lelkesedéssel és önzetlen támogatással megteremteni a semmiből egy csodát

Az igényes kiállítású kötetben a kezdetektől napjainkig követhetjük végig a Wojtyla Ház történetét. Az eddigi másfél évtized kiemelkedő állomásait számos dokumentum értékű fotó illusztrálja. A könyv fő gerincét és időrendi áttekintését azok az átfogó beszélgetések adják, melyek az intézmény históriájáról szólnak, vagyis az alapgondolattól a megvalósítás nehézségein és örömein át a napjainkban zajló misszióig megtett utat idézik fel. 

A Wojtyla Ház jelentőségéről nyilatkoznak az eltelt időszak kecskeméti polgármesterei, valamint a szegények legnagyobb és legkitartóbb támogatói, és természetesen mesélnek életükről azok a rászorultak, akik hosszú ideje részesei a lelki központ mindennapjainak és a közösségteremtésben is példát mutatnak. A könyvben szerepelnek a házban megfordult vendégek, országosan ismert hírességek, illetve olvasható egy csokorra való a vendégkönyvi bejegyzésekből is.

A könyv szerzője és szerkesztője Borzák Tibor, tipográfusa Borzák Márton háromszoros Red Dot-díjas tervezőgrafikus, szakmai lektora pedig Farkas P. József alapító-igazgató.


Fotó: -a-
Lap tetejére