RSS Feed

Énekesnői oldaláról mutatkozik be Ónodi Eszter

Molnár Boglárka - 2020. 11. 11. 17:00:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Énekesnői oldaláról mutatkozik be Ónodi Eszter

A színésznő Kirschner Péter zeneszerzővel közösen vesz részt a the Open Pub formációban, amely Karafiáth Orsolya szövegeit is megzenésíti.

Bár a Jászai Mari-díjas Ónodi Eszter tucatnyi színdarab, televíziós sorozat és film sikert tudhat maga mögött, az utóbbi időben énekesnőként is megcsillogtatja tehetségét. Kirschner Péter zenésszel, zeneszerzővel közösen ugyanis dalban „mondják el” Karafiáth Orsolya költeményeit a the Open Pub formációval. „A színpad folyamatosan jelen van az életemben, ez inkább egy kis kiváncsi kikacsintás egy másik világba, amellyel ismerkedem és amelyben nagyon kellemesen érzem magam a zenekarral közös próbákon. A ’énekesnő’ meghatározásban pironkodó vagyok, hiszen én színésznő vagyok és maradok, aki egyébként néha-néha dalra fakad” – árulta el Ónodi Eszter, aki nagyon élvezi az éneklést.

 „Színésznőként szerepet játszom, de itt nincs ez a fajta „szűrő”, nincs szerep, közvetlen a kapcsolat a közönséggel. Ezt szeretném jól kitalálni, jól körülhatárolni, hogy hogyan tudok ebben működni a koncertek során” – mondta a színésznő, aki eleve szeret több lábon állni. „Nagyon sokáig nem tudtam, hogy merre induljak a pályán, de az életem során valahogy mindig megjelent a színészmesterség hobbi szinten. Kezdetben ez nem fordult olyan komolyra, hogy azt mondjam, ez lesz az életem. Felvételiztem az ELTE-re, magyar-angol szakra, de nem találtam a helyemet. 20 évesen úgy gondoltam, megpróbálom a Színművészetit, ahova elsőre nem, de másodjára felvettek. Befejeztem az angol szakot, mint második menekülő utat, hogy ha nem tudnék a színészetből megélni akkor legyen más. Szerencsére erre nem került sor” – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Ónodi Eszter, aki már el is készítette első közös dalát és klipjét a formációval, amellyel nemsoká koncertet is adnak. A beszélgetés a https://www.youtube.com/watch?v=q_MRrbEVJ7E linkre kattintva érhető el. 


Fotó: art7.hu
Lap tetejére