RSS Feed

Felfűti a kandallók piacát a Praktiker

mix - 2020. 11. 11. 8:24:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Felfűti a kandallók piacát a Praktiker

A fűtéstechnikai berendezések szortimentjének bővítésével és árakciókkal kívánja felpezsdíteni a Praktiker a hazai kandalló és kályha piacot. A Praktikernek 20 éves tapasztalata van a hazai kandalló és kályha piacon, az idei esztendőben több mint 270 féle fűtéstechnikai berendezés és megoldás közül választhatnak a vásárlók,

A cég forgalmaz szabadon álló lemez- és öntvénykandallót, cserépkandallót, elektromos fűtőkészülékeket, kültéri fűtőkészüléket, illetve olyan kiegészítőket, mint például a füstcsövek, a kandallótisztitók vagy a hamuporszívók. A Praktiker 13 féle tüzelőanyagot is forgalmaz áruházaiban országszerte.
Az utóbbi években megnövekedett az érdeklődés az olyan kandallók iránt is, amelyeknél van sütési lehetőség is, illetve csempézett oldalborítással bírnak, így tovább megtartják a hőt. Az elektromos látványkandallókat még a panellakásban élők is viszik, hiszen lakástípustól függetlenül biztosítják az életérzést.
A Praktiker szakértői szerint a kandallóvásárlás előtt mindenféleképpen érdemes kiszámolni, hogy mekkora légteret is kell majd az adott kandallónak felmelegíteni. A nagyobb teljesítményű kandallók akár 150-200 m3-t is képesek befűteni, s fontos szempont még a tüzelőanyag kiválasztása is. A barkácsáruházban elérhető kandallók közül a legtöbb fatüzeléses, de a fabrikett, illetve a barnaszénbrikett tüzelésre alkalmas modellek is szerepelnek a Praktiker szortimentjében.

Fotó: -a-
Lap tetejére