RSS Feed

Meghan: Karácsonyi baba vagyok

M. A. - 2020. 10. 30. 15:10:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Meghan: Karácsonyi baba vagyok

Megjelent Meghan Trainor, a Grammy-díjas énekesnő és dalszövegíró karácsonyi albuma. Az Epic Records gondozásában megjelent lemez, az A Very Trainor Christmas címet kapta, és igencsak hangulatos lett.

 

“Karácsonyi baba vagyok, és régi álmom volt kiadni egy karácsonyi albumot, melynek elkészítésében a családom is részt vesz” – mondta Meghan. „Ezek a dalok régi családi emlékeket hoznak vissza, amikor az ünnepek alatt az Earth, Wind & Fire és Seth MacFarlane dalait hallgattuk, így még én is nehezen hiszem el, hogy példaképeim ezen az albumon szerepelnek. A valaha volt legjobb karácsonyi ajándék” – tette hozzá az énekesnő.

 

A korábban megjelent “My Kind of Present” -tel együtt az album összesen hat vadonatúj dalt tartalmaz. A „Holidays” egy igazi vidám karácsonyi dal, amely hamarosan az ünnepi készülődések elmaradhatatlan slágere lesz. A „Christmas Party” az egész családot összehozza, míg a „Christmas Got Me Blue” táncra perdíti a magányos szíveket is.

 

Természetesen barátok és család nélkül nem lennének ünnepek. Seth MacFarlane csatlakozik Meghanhez, hogy együtt adják elő a „White Christmas”-t, míg Meghan unokatestvérei, Jayden, Jenna és Marcus Toney a „Rudolph The Red-Nosed Reindeer” dalában csatlakoznak az énekesnőhöz. Az album legszemélyesebb hangulatú dalában Meghan édesapja, Gary Trainor vendégeskedik.

 

Az album minden digitális szolgáltatónál, illetve hagyományos formátumban is elérhető, CD és bakelit változatban egyaránt.

 

 

 

 


Fotó: Sony Music Hungary
Lap tetejére