RSS Feed

Palvin Barbi lesz az MTV EMA egyik műsorvezetője

mti - 2020. 10. 24. 17:00:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Palvin Barbi lesz az MTV EMA egyik műsorvezetője

A magyar szupermodell a zenei díjátadóról jelentkezik be Budapesten. Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek.

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik - áll az MTI-nek szombaton elküldött közleményben. Szentkirályi Alexandra tudatta azt is, hogy a november 8-i esemény során Magyarország különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével. A nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, részesei lehetnek az egyedülálló shownak - fűzte hozzá.
    Palvin Barbara a show-ról egyebek között azt mondta, hogy "ez egy hatalmas lehetőség az országnak".
    A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adnak tájékoztatást - ismertetik a közleményben.
    Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek - jegyzik meg a közleményben.
    Kiemelik: a showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. A show által az egész világ figyelmét fel tudják hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja - hangsúlyozzák. 

Fotó: -a-
Lap tetejére