RSS Feed

Zenés esték a Regős vendéglőben

D.L. - 2020. 10. 16. 16:58:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Zenés esték a Regős vendéglőben

Mióta a vírus második hulláma felgyorsult Budapesten sok étterem bezárt azok közül is, akik nyáron újra nyitottak. A Regős vendéglőben is alaposan visszaesett a forgalom a határzár bejelentése után, de a tulajdonos még nem adta fel. Regős Péter legújabb ötlete a zenés hétvégi esték sikerrel debütált.

A Regős vendéglő szomszédságában működik egy zeneiskola, s miután a vezetői átjárnak ebédelni, összebeszéltek, hogy a válság alatt közösen rendezhetnének zenés estéket, ahol a vendéglő olcsó menüvel, a diákok pedig műsorral lépnének fel. Az első pénteki, szombati vacsora telt házzal zárt.
- A zeneiskolába 70 diák jár. akiknek jól jött a fellépési lehetőség, mi pedig 2500 forintért összeállítottunk egy rendkívüli 3 fogásos menüt, amely 9 levesből, 15 második fogásból és 6 desszertből állt -mondja Regős Péter.- A menünek akkora sikere volt, hogy feltettük az étlapra is, a két másik ebéd menünk mellé. .A vendégek javát a zeneiskola hozta be, ismerősök, barátok, rokonok jöttek a srácokat meghallgatni, s nagyon jól érzeték magukat, így ezt minden hónapban megismételjük.
Úgy tűnik, hogy a két est sikere másokat is fellelkesített, mert több zenész bejelentkezett azóta. Ám önmagéban az, hogy egy cigányzenekar ingyen fellép, nem, hoz közönséget. Ám a Junkies zenekar frontembere Szekeres András és barátai akusztikus koncertjére biztos jönnek rajongók is. Igaz, ezek az esték sem generálnak majd akkora forgalmat, hogy a vendéglő tervezni tudjon. Regős Péter egyelőre kitart az év végéig, bízik a decemberi céges vacsorákban.

Fotó: Regős vendéglő
Lap tetejére