RSS Feed

Kazah versenyt igazgat Richter

24.hu - 2020. 10. 16. 17:34:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kazah versenyt igazgat Richter

A nur-szultani torna igazgatójaként dolgozik a férfi versenysorozatot szervező ATP-nek Richter Attila, a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) volt főtitkára, aki ellen büntető feljelentést tett Lázár János elnök.

Richter Attila meggyőződése, hogy semmilyen bűncselekményt nem követett el.
Az ATP a koronavírus-járvány miatt, első alkalommal hívta életre 275 ezer dollár összdíjazással a fedett pályás kazahsztáni tornát, amely október 26-án kezdődik az ország fővárosában.

„Minden mérkőzés elérhető lesz online felületen, nemzetközi partnerünk, az IMG a világ valamennyi fontos térségében közvetít majd. Az előkészületek rendben haladnak, nagyszerű eseményre készülünk” – nyilatkozta Richter a dknews.kz gazdasági lapnak.

Az MTSZ júliusban megválasztott vezetése augusztusban közölte, hogy az elnök büntető feljelentést tett Richter Attila volt főtitkár ellen, mert elnökségi határozat, fedezet és szerződött helyszín hiányában kötötte meg az EBX-IMG LLC céggel a szerződést a WTA 250-es torna magyarországi megrendezésére, egyben kérte a hatóságot, hogy vizsgálja meg a Business Networks International Ltd. és az Emotion Gmbh cégekkel ugyancsak Richter által kötött ügyleteket is.

A volt főtitkár februárban mondott le tisztségéről, majd az MTSZ teljes körű pénzügyi átvilágítást rendelt el.


Fotó: -a-
Lap tetejére