RSS Feed

Átdolgozott kiadással jön az Guinness Rekordok 2021

M. A. - 2020. 10. 17. 17:05:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Átdolgozott kiadással jön az Guinness Rekordok 2021

Craig Glenday főszerkesztésében megjelent a Guinness World Records 2021. A Guinness Rekordok könyve teljesen átdolgozott és frissített 2021-es kiadásában, a legújabb hihetetlen rekordokról lehet olvasni.

Idén egy teljes fejezetet szentelnek a felfedezések történetének, kezdve az első Föld körüli utazással, valamint a felfedezések történetének bemutatásával. A sikerkönyvünkben ezernyi lenyűgöző adat található a legkülönbözőbb témákban, melyek segítségével utazást tehetünk fantasztikus világegyetemünkben.

 

A szerkesztőség tanácsadók és szakértők egyre bővülő tábora dolgozott azon, hogy minél jobban megismertessék velünk, olvasókkal a minket körülvevő világot. A 12 rekordokkal teli fejezeten keresztül sok érdekesség vár ránk.

 

A könyv alkotói készítettek egy válogatás az elmúlt 12 hónapban elfogadott új rekordok legjobbjaiból is. Sőt, azt javasolják, hogy ne csak olvassunk a rekordokról, hanem próbálkozzunk is meg valamilyen mutatvánnyal.

 

Inspiráció gyanánt olvashatunk a Guinness World Records Hírességek csarnokának legújabb tagjairól, köztük az igazi Nemo kapitányról, aki megjárta minden óceán legmélyebb pontját, a bátor emberi jogi aktivistáról, aki életét kockára téve igyekszik jobbá tenni a világot, vagy a milliárdos tiniről, aki egy vagyont keresett a Fortnite játékkal.

 


Fotó: GABO
Lap tetejére