RSS Feed

Sokat akar a Szarka és bírja is!

Regös Gábor - 2020. 10. 16. 12:04:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sokat akar a Szarka és bírja is!

Szarka Gábor vérbeli katona. Személy szerint ezzel nincs is semmi baj, illetve nem lenne, de most az új pozíciójában mégis egy kicsit furcsa. Hiszen Szarka Gábor lett a SZFE új kancellárja. Tehát nem harckocsizó hadosztály parancsnoka, ahol élet halál kérdés a fegyelem.

 Nem egyszerű helyzet, habár körvonalazódik a megoldás, ami legalábbis a hatalomnak megfelelőnek tűnik.. a többi meg úgy látom tényleg nem érdekel senkit. A társadalmat sem nagyon..mert valóban, ahogy lehet olvasni és látni a hírekben..csökken a szolidaritás. Talán azért is mert beköszöntött az ősz…! Szóval az egykori katona szép lassan térdre kényszeríti a lázadó SZFE-t..”az erőszakos kisebbséget, aki terrorizálja a többséget”.
 Az SZFE.i lázadás kimondhatjuk szép halkan el fog bukni. Ha másképp nem..gondolom lassan az áramot, vizet is kikapcsolják. Akár az is kiderülhet, hogy “életveszélyes” az épület, vagy egy másik szcenárió szerint ebben a durva járványhelyzetbe nem javasolt, sőt tilos lesz tüntetni, lázadni... Ha meg sehogy sem akaródzik a legényeknek hazamenni, akkor ahogy ezt már pedzegetik, valahol egy másik épületben., más emberekkel, talán más diákokkal újra kezdik/építenek egy valóban más világot. Lehet azt is úgy fogják hívni, hogy Origo, Index, vagy éppen SZFE..de mindenki fogja tudni, hogy semmi köze nem lesz az eredeti “termékhez”..!

Fotó: -a-
Lap tetejére