RSS Feed

Emilio felesége bánja, hogy nem lett jogász

Molnár Boglárka - 2020. 10. 15. 13:00:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Emilio felesége bánja, hogy nem lett jogász

Tina egy régi, be nem teljesült álmáról vallott egyik barátnőjének. Kiderült, hogy egészen kiskorától jogásznak készült, a büntetőjogi terület különösen vonzotta. Végül cukrásznak tanult, amit bár nem bánt meg, a mai napig mérges magára, amiért hátat fordított a jogi tanulmányoknak.

Hatalmas meglepetést szerzett kijelentésével Jellinek Tina, akiből egy spontán beszélgetés során bukott ki egy be nem teljesült nagy álma. „Emlékszem kisgyerek korom óta más sem érdekelt csak a jogi pálya. Különösen a büntetőjogi, nagyon szerettem volna ezen a területen elhelyezkedni. Mikor negyedik osztályos voltam fel kellett írnunk egy cetlire, hogy milyen hivatást szeretnénk. Én már akkor is a jogi pályában gondolkodtam. Aztán nyolcadikban visszakaptuk ezt a cetlit, de én akkor már egészen más irányba mentem tovább” – mondta a cukrászként végzett családanya, aki a mai napig bánja döntését.

 „Nagyon szerettem tanulni, különösen magolni, egyedül csak a matematikával voltak gondjaim. Aztán egyre többen, többször mondogatták, hogy a jogi pálya mennyi tanulással, készüléssel jár. Sosem voltam link, de akkor inkább ezekre a hangokra hallgattam. Valahogy beférkőzött a gondolataim közé, hogy inkább engedjem el ezt az egészet és sajnos így is tettem” – vallotta be Tina, aki a mai napig mérges magára a döntése miatt. „A könnyebbik utat választottam, emiatt pedig a mai napig mérges vagyok magamra. Szinte dühös leszek, amikor eszembe jut, hogyan döntöttem. Persze, az életem így is jól, szerencsésen alakult, de ez a nagy álmom már örökre beteljesületlen marad. Reménykedem, hogy a lányaim nem követnek el hasonló „hibát” és ha én már nem is leszek jogász, ők majd követik az álmaikat” – tette hozzá a Sláger TV-n látható Drága családomban Jellinek Tina. 

Fotó: youtube.com
Lap tetejére