RSS Feed

A Linkin Park élt, él és élni fog

Major Andrea Árvácska - 2020. 10. 11. 17:00:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Linkin Park élt, él és élni fog

Megérkezett a Hybrid Theory 20 éves újrakiadása. A jeles nap alkalmából a Linkin Park egy újabb, eddig kiadatlan felvétellel jelentkezett, hiszen a „Pictureboard”-ot még sohasem hallhatta a közönség

Mike Shinoda 2005-ben tett említést a dalról, 15 évet pihent, most pedig felkerült az ikonikus album újrakiadásának „Forgotten Demos” korongjára.
Egy egész generáció életét változtatta meg a legendás zenekar két évtizeddel ezelőtt megjelent albuma. A „Hybrid Theory” hihetetlenül gyorsan fogyott, világszerte mintegy 25 millió példányt adtak el belőle, igazi kötelező darab, ami tizenegyszeres platina lett.

A zenekar egy szempillantás alatt a kis klubok színpadáról a legnagyobb arénákig menetelt és hihetetlenül gyorsan a legnagyobb fesztiválok headlinerei között találta magát.

Koncertjeikre pillanatok alatt kapkodták el a jegyeket, fiatalok millióinak álma volt élőben is hallani és látni a Linkin Parkot. Magyarországon a 2017-es VOLT Fesztiválon lépett fel, amire már az esemény előtti hetekben lehetetlenség volt jegyet szerezni. A fesztiválkoncert egyike a zenekar utolsó fellépéseinek, a Linkin Park énekese, Chester Bennington 2017. július 20-án hunyt el.


 

A box setben összesen 80 dal, köztük 12 kiadatlan felvétel, 4 órányi videó, 3 teljes koncertfelvétel, és egy 80 oldalas könyv is helyet kapott, amelyben eddig soha nem látott fotókat publikálnak.


 

Fotó: kozepsuli.hu
Lap tetejére