RSS Feed

Érdi Mária: futamgyőzelem és kizárás az Európa Bajnokságon

Érdi Mária sajtó - 2020. 10. 11. 8:00:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Érdi Mária: futamgyőzelem és kizárás az Európa Bajnokságon

Érdi Mária három helyet javítva a 17. pozícióból fordult rá a szombati versenynapra az Európa-bajnokságon. A magyar vitorlásversenyző a lengyelországi Gdanskban zajló laser radial kontinensbajnokságon az első pénteki futamot megnyerte, a második futamban pedig második helyen futott be. Később kiderült, hogy első futamból kizárták, így most a 17. helyen áll az összetettben.

A magyar vitorlásversenyző a lengyelországi Gdanskban zajló laser radial kontinensbajnokságon az első pénteki futamot megnyerte, a második futamban pedig második helyen futott be. Később kiderült, hogy első futamból kizárták, így most a 17. helyen áll az összetettben.

„Sajnos a pénteki első futam megnyerése után a befutót követően láttam, hogy korai rajt miatt kizártak az adott futamból. A másodikban a 2. helyen értem célba, összességében ez is jól sikerült. Szombaton van az utolsó kvalifikációs nap, megpróbálom a selejtezőket egy tiszta nappal zárni – zászló nélkül”- értékelt Érdi Mária, aki az MVM Zrt. támogatásával készül a tokiói olimpiára.

 

Fotó: -a-
Lap tetejére