RSS Feed

Wladár Sándor kiakadt a csalásra, hazugságra és a doppingra

M. A. - 2020. 10. 07. 17:00:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Wladár Sándor kiakadt a csalásra, hazugságra és a doppingra

Wladár Sándor maradt a Magyar Úszó Szövetség elnöke, egyetlen kihívója volt a választás előtt, Petrov Iván személyében. Az elnök a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt az elnökválasztásról.

A Szövetség régi-új elnöke köszöni a bizalmat a közgyűlésnek és a tagságnak, úgy véli, ez az elvégzett munka eredménye, hatékonyabb lett a szövetség, és büszke az elért eredményekre.

 

„Leginkább az nem tetszett, hogy szerintem a sportban három dolog nem működik, a csalás, a hazugság és a dopping. Mi nem dobáltunk sarat, tehát ezt látták, és most sem szeretnék” –mondta a műsorban a szövetség elnöke.

 

A megkezdett programot nagyon fontosnak tartja, hisz a számos világeseményen a magyaroktól mindig elvárják az eredményt. „A 2027-es vb-re egy utánpótlás-programot kell felépíteni, hiszen majd valakinek oda kell állni azon a vb-n, a 2024-es rövidpályás vb, vagy az ÚNP program, vagy a tanuszoda építési program, mind nagyon fontos” – tette hozzá az elnök, aki kihívójának, Petrov Ivánnak további sok sikert kívánt.

 


Fotó: Sport TV
Lap tetejére