RSS Feed

Bugyrokat járt meg a Follow The Flow énekese

Molnár Boglárka - 2020. 10. 06. 13:00:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bugyrokat járt meg a Follow The Flow énekese

Szakács Gergő kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy milyen mélységeit és magasságait járta meg a Tindernek. Másfél év párkeresési tapasztalatát öntötte dalba a Follow The Flow énekese.

Tovább építi szólókarrierjét Szakács Gergő, akit leginkább a Follow The Flow formáció énekeseként ismer az ország. A fiatal tehetség azonban nemcsak a formációban alkot, hanem szólókarrierjét is egyengeti. Az énekes nemrég új szerzeménnyel jelentkezett, ’Ne sajnálj!’ címmel, amelyben az elmúlt másfél évéről számol be. „A Tindernek megjártam már a bugyrait, az elmúlt közel másfél évem kicsit erről is szólt. Ilyen "csodálatos" élményekkel gazdagodtam, mint amiről a dal szól. Lehet a sorok között olvasni, szerettem volna magamból kiadni az érzéseket ennek kapcsán és lezárni ezt a periódust” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekes, aki nem titkolja, rabja volt a párkereső alkalmazásnak.

 „Amikor kijött a dal, aznap letöröltem ezt az applikációt és más dolgokat is megfogadtam. Mérföldkő ez nálam. Ez a dal azért is volt fontos nekem, hogy kiírjam magamból és leírva realizáljam, hogy ez az egész nem vezet sehová és ki fogok égni. Azt gondolom, hogy elértem a célomat, kezdem összeszedni magam. A szólóprojekttel pont ez a célom, nincs elvárásom, csak szeretném kiadni magamból, ami bennem van aztán meglátjuk, hogyan sül el” – árulta el Szakács Gergő, aki a zene és a sport erejével töltődik fel. „A zene mindig terápia nekem, a Follow The Flow is az, ami abba nem fér bele, az megy a szólóprojektbe. A végső mentsváram a zene, de ott van nekem a sport is. Szerencsére vannak olyan emberek körülöttem, akikkel mindent meg tudok beszélni, jól érzem magam” – mondta a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Szakács Gergő. A beszélgetés a https://www.youtube.com/watch?v=kwQTAgufah0 linken érhető el. 

Fotó: blog.tixa.hu
Lap tetejére