RSS Feed

Világsztárokkal hódít a Magyarországon forgatott film

M. A. - 2020. 09. 18. 8:00:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Világsztárokkal hódít a Magyarországon forgatott film

Valószínűleg a Dűne című film lesz 2020 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje - amelyet jórészt Magyarországon forgattak.

Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés és a Sicario rendezője, Denis Villeneuve elképesztő szereplőgárda segítségével álmodta vászonra Frank Herbert kultikus sci-fi regényét.

 

Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő. A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak.

De ehhez harcolnia kell.

 

Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé.

 

A főszerepben: Timothée Chalamet, Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Zendaya, Oscar Isaac, Dave Bautista, Josh Brolin, Javier Bardem, Charlotte Rampling. A film tervezett hazai bemutatódátuma december 17-én lesz.

 


Fotó: InterCom
Lap tetejére