RSS Feed

A koronavírusos Hódi Pamela ezzel gyógyul

nlc.hu - 2020. 09. 13. 12:39:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A koronavírusos Hódi Pamela ezzel gyógyul

Hódi Pamela még a hét elején egy Instagram-posztban tudatta rajongóival, hogy bár minden lehetséges óvintézkedést betartott, mégis elkapta a koronavírust.

Mint írta: „Nem gondolom, hogy titkolnom, vagy szégyenkeznem kellene emiatt, ezért inkább leírom” – állt a nyilvános posztban, amiből kiderült, Pamelát a legjobban az viselte meg, hogy elszakították a lányától.

A celeb azóta újabb posztot tett közzé, ebben nem csak állapotáról mesélt, de azt is elárulta rajongóinak, hogy viseli a bezártságot, és hogy mivel telnek a napjai a négy fal között. „Őszintén szólva elég unalmasan és lassan telnek a napjaim…Takarítgatok, ülök, fekszem, alszom, olvasok, filmezek, fürdök, dolgozom, telefonálgatok. Nagyon szörnyű ez a bezártság” – írta.

Pamela nehezen viseli, hogy a betegség miatt elveszített az ízlelését és a szaglását is; ezeket most különböző házi praktikákkal próbálja visszaszerezni. „Kaptam egy tanácsot kommentben, hogy citrusolajjal visszahozható a szaglás és ízlelés. Így inhaláltam gyorsan, de sajnos ugyanúgy nem érzek semmit. Egyik ismerősöm viszont az írta, hogy kávészemekkel csináljam ugyanezt…kipróbálom majd azt is.”

Fotó: -a-
Lap tetejére