RSS Feed

24 karátos arany és gyémántpor a fürdőszobában

Molnár Boglárka - 2020. 09. 09. 17:00:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

24 karátos arany és gyémántpor a fürdőszobában

24 karátos arany és gyémántpor: Ilyen lesz az Emilio família fürdőszobája? A család még a nyár folyamán belevetette magát a ház egyes részeinek felújításába, csinosításába. A fürdőszoba azonban még hátra van, amelynek nem mindennapi látványvilágot álmodott meg a família.

Mindig újabb és újabb házcsinosítási munkálatokat álmod meg az Emilio família, amely a nyár folyamán is elvégeztetett néhány apróbb ház körüli teendőt. „Mióta beköltöztünk a házba, folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre szebb, egyre otthonosabb legyen. Nemcsak a nappalit, Emilio próbateremként használt szobáját, de a kertet is rendbe tettük az utóbbi időben. Most már igazán úgy fest a belső tér, ami minket jellemez, nekünk tetszik” – mondta Tina, aki férjével együtt látogatott el Takács Csabához, hogy a felújításra váró fürdőszoba kapcsán kikérjék a mester véleményét. „Szeretnénk a kádat, mosdókagylót, WC-t kicseréltetni valami igazán egyedire. Csabi – ismerve minket – figyelmünkbe ajánlotta a különleges, arany színárnyalatú berendezéseket, amik azonnal megtetszettek. Különleges fényük van, ami nem kopik el, köszönhetően a 24 karátos aranynak és a hozzáadott ipari gyémántpornak” – mondta Emilio, akinek felesége is rábólintott a királyi kivitelezésre. 

„Nem szeretnénk, ha bárki is azt gondolná, hogy azért választunk ilyen szanitereket, mert jó dolgunkban már nem tudunk mit csinálni. Szó sincs erről! A különlegessége tetszik ezeknek, a mi otthonunkhoz, a mi házunkhoz ez passzol is, hiszen az arany szín több helyen visszaköszön. Ez nem egy szokványos fürdőszoba lenne így, mi pedig szeretjük, ami egy kicsit más, mint a többi” – tette hozzá Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban. 

Fotó: hirvilag.hu
Lap tetejére