RSS Feed

Letartóztatták John Malkovich fiát

M. A. - 2020. 09. 08. 13:00:56 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Letartóztatták John Malkovich fiát

A 28 éves Loewy Malkovich-ot, egy Black Lives Matter tüntetésen tartóztatták le az oregoni Portland városában, ahol a tüntetés a rendőrség épülete előtt vált agresszívvá.

A New York Post számolt be arról a 300 fős illegális megmozdulásról, amelynek résztvevői közül 27 személt vettek őrizetbe. Az ok: garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak.

 

A tüntetés a rendőrség épülete előtt vált agresszívvá, amikor a többségében fiatalok alkotta csoport kövekkel és üvegekkel dobálta a tisztviselőket, miközben az épület felgyújtásával fenyegetőztek. Végül könnygáz bevetésével sikerült eloszlatni a Molotov-koktélt dobáló tömeget.

 

Az ifjabb Malkovich elleni vádemelésről még nincs információ, azonban ő és társai szövetségi bűncselekmény elkövetése miatt tehetőek felelőssé.  A 28 éves Malkovich egyébként nem követte az apját a színészetben. LinkedIn profilja szerint a Roses városában működő egyik cég szoftvermérnöke. Feltehetőleg a politikai aktivizmusát sem az apjától örökölte, mert a 66 éves színész májusban a The Guardian-nak azt nyilatkozta, hogy nem bírja a politikát, és1972-es amerikai elnökválasztás óta nem szavazott.

 


Fotó: -a-
Lap tetejére