RSS Feed

A Trónok harca színésznője nagy titkot árul el

M. A. - 2020. 09. 07. 13:00:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Trónok harca színésznője nagy titkot árul el

Az igazi Trónok harca rajongók a mai napig nem feledik a sorozat utolsó évadát. Igaz, a többit sem, de mégis a 2019. májusi befejezés volt az, ami a legtöbb vitát váltotta ki, és ennyi idő elteltével sem csitulnak a hangok.

Most Maisie Williams - aki a sorozatban Arya Starkot játszotta - árulta el nagy titkot a befejezésről, ami talán sokaknak tetszett volt. A The Hollywood Reporternek arról nyilatkozott a színésznő, hogy eredetileg nem az ő karaktere ölte volna meg az Éjkirályt, hanem Havas Jon.

 

Maisie már a harmadik évadban tudta, hogy övé lesz a végső döfés, azonban a Havas Jont alakító Kit Harrington számára csak akkor lett világos, hogy eme hőstettről lecsúszott, amikor megkapta a nyolcadik évadban az epizód szövegkönyvét. Arról ugyan nem nyilatkozott, hogy mit szólt ehhez Kit Harrington, pedig biztos, hogy sokakat érdekelt volna..

 

A színésznő szerencsésnek érzi magát, hogy az ő karakterének alakult a legizgalmasabban a története az utolsó epizódok alkalmával, és az biztos, hogy Arya sokak kedvence volt, hatalmas karakterfejlődésével.

 

 

 


Fotó: -a-
Lap tetejére