RSS Feed

Bátorító üzenet nőknek

Zsarnai Gábor - 2020. 09. 10. 18:22:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bátorító üzenet nőknek

Az „amerikai Bridget Jones”-ként is emlegetett Bridget naplója című indie vígjáték a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztivál egyik legnépszerűbb alkotása volt, emellett a nemzetközi kritikusvilág és a közönség is szeretettel fogadta. A hazai közönség 2020. szeptember 17-től láthatja a filmet, magyar felirattal.

„Inspirálóan bátor és meglepően új megközelítés” Variety
„Szédületes humorú, bátorító üzenet a nőknek” Slashfilm
„Erőteljes sztori, érzelmileg teljesen lehengerelt!” RogerEbert.com

Alex Thompson rendező és Kelly O'Sullivan forgatókönyvíró-főszereplő filmje bátor, őszinte és friss hangvételű vígjáték/dráma, egy szívmelengető alkotás, amely kendőzetlen humorral, sok empátiával, és óriási szeretettel mesél a női lét tabuként kezelt témáiról és problémáiról – nem csak nőknek.

Az „amerikai Bridget Jones”-ként is emlegetett film a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztivál egyik legnépszerűbb alkotása volt, emellett a nemzetközi kritikusvilág és a közönség is szeretettel fogadta. A hazai közönség 2020. szeptember 17-től láthatja a filmet, magyar felirattal.

A történet főhőse, a chicagói Bridget 34 éves, identitászavarral küzd, kapuzárási pániktól szenved, ám úgy tűnik, végül kezdenek jól alakulni a dolgai: találkozik egy helyes fiúval, és munkát is talál, egy meglehetősen öntörvényű hatéves kislány bébiszittereként. Miközben zavaros emberi kapcsolataiban próbál navigálni, onnan merít erőt, ahonnan a legkevésbé várta: a nem mindennapi gyerekkel alakuló barátságából.


Fotó: Bridget naplója
Lap tetejére