RSS Feed

Gasztroszex II.

Csontos Tibor - 2020. 09. 25. 8:01:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Gasztroszex II.

Miután a gasztroszexológiai kalauzunk első részében már szó esett a szexfűszeresről, a popsipépesítőről, sok más mellett ezúttal jöhet a Káma Szutra helyetti Kóma Szutra, a gépiesen adagolt férfiasság, a piknikus szex. Folytatjuk annak elemzését, amit brit tudósok vallanak: a férfiak étkezési technikája szeretkezésük védjegye is egyben. Nem más ez, mint a "Ha meglátod, hogyan étkezik, azonmód megmondhatod, mit szeret az ágyban" életmódmagazinos bölcsessége.

Az illemtudó az asztalnál csak halkéssel hajlandó elbánni a tányérjára fektetett hallal, s a csirkét akkor is késsel-villával eszi, ha egyébként megengedett, hogy kézzel nyúljunk a combhoz. Az ilyen még a túróscsuszát is késsel-villával csúsztatja le, a tortaszelethez pedig kizárólag tortavillával nyúl. Eszébe nem jutna, hogy szaftos ételből friss kenyérfalatokkal egy jót tunkoljon vagy kanállal egye a főzeléket. Az ágyban az ilyen férfi nem szívesen kezdeményez a szexben. Beéri a szokott, unalmas pózokkal, gépiesen adagolja férfiasságát, szégyellné, ha nyögdécselnie kellene, a gyönyör inkább akkor jelenik meg az arcán, ha zuhanyozni indul. Szemérmes, nappal nem szívesen szeretkezik, s csak villanyoltás után hajlandó meztelenül mutatkozni, az előjátékot igyekszik megspórolni.

A szabados az asztalnál hatalmasakat tunkol a szaftokban, a főzelékekben, a száraz húsokat csak hírből ismeri, a szusival ki lehetne kergetni a világból, a sűrű, hagymás, paprikás zsírtól csöpögő friss parasztkenyér darabkák élvezeti értéke számára ugyanolyan magas, mint megmártózni a szexben. Az ágyban ez a típus semmit nem hagy befejezetlenül, partnerével teljességre törekszik, szinte lubickol az ágyban, örömében még repkedne is a franciaágy körül, ha tudna. Szex után soha nem fordul a falnak, nem alszik el, eszméletvesztésig játszadozna: Káma Szutra helyett Kóma Szutra. 

A gátlástalan az asztalnál a kerti partik nagy híve, aki legszívesebben bokáig járna a szabadtéren készülő,grillezett, tárcsás, bográcsos ételekben. Fogával tépi a rablónyársakat, széles mozdulatokkal habzsolja a salátákat, nagykanállal eszi a bográcsgulyást, a slambucot, szalonnasütéskor az ő nyársán díszeleg a legnagyobb szalonna, kolbász, hagyma és szemmel látható, kaján élvezettel csöppenti a zsírt a sült szalonnáról a vaskos, puha, hagymával borított friss, puha kenyérszeletekre. Az ágy helyett jobb szereti kint a szabadban, réten, kertben, pázsiton, ahol az átforrósodott testét a napsugár is simogatja. A piknikszex nagy híve, aki a tengerparti homokban való szeretkezést sem veti meg. Olyankor szinte a Paradicsomba viszi magával a partnerét. A napsütötte szex megszállott híve, aki napnyugtáig képes lenne pázsiton hemperegni. Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére