RSS Feed

Gasztroszex I.

Csontos Tibor - 2020. 09. 20. 8:00:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Gasztroszex I.

Nem csoda, hogy az a férfi, aki nyakon ragadja és egyetlen hörpintéssel magába dönti a velős csont tartalmát, velőtrázó sikongatással rajonghat mindenféle ágyjelenetért. Brit tudósok szerint a férfiak étkezési technikája szeretkezésük védjegye is egyben. Nem más ez, mint a "Ha meglátod, hogyan étkezik, azonmód megmondhatod, mit szeret az ágyban" életmódmagazinos bölcsesség. Nem más ez, mint gasztroszex, melyben lehet valaki popsipépesítő vagy éppen szexfűszeres.

A hagyományos típus az asztalnál mielőtt nekilát az evésnek, megszórja a húslevest sóval, borssal, komótosan hegyes csípős paprikát aprikol, ecetet önt a főzelékbe, olajjal locsolja a salátát, citromlét facsar a korhely halászlébe. Komótosan étkezik, minden korty, falat ízét kiélvezi. Az ágyban ez a típus maga dönti el, miből, mennyire van szüksége. Az ilyen férfi, ha belelendül, a lepedő akrobatájává válik, szereti megadni az ágyjelent módját, szívesen áldoz például pezsgőre, fontos számára a szeretkezés díszlet- és jelmezvilága.

A maximalista típus az asztalnál mielőtt kihoznák az ételt, már eszegeti a kenyeret, a savanyút, mindent megenne, ami elé kerül. Semmit nem hagy a tányérján, még a zöldségdíszeket is eltünteti, az étkezés végén a tányérját villára szúrt kenyérdarabkával fényesre súrolja, a kést a villába törli, hogy a rajta megőrződött ételmaradványokat is útnak indítsa a gyomrába. Szívesen bíbelődik a velős csonttal is. Csontig lerágja. Az ágyban az ilyen férfi híve az újdonságoknak. Mindenevő, de könnyen mértéktelenné válhat. Nem szeret dolgavégezetlenül felkelni, ezért nagy erőbedobással igyekszik bizonyítani. Telhetetlen a szexben és persze, a gasztróban is. 

A sokoldalú az asztalnál minden összekever. Ha külön hozzák ki a leveshúst, a leveszöldséget, mindent azonnal beletesz a levesbe. A mártást, a szószt ráönti a köretre, a savanyúsággal körülbástyázza a húsos tányér szélét. Mixel, összekutyul, hogy az ízek ne a szájában, hanem már a tányérban összeérjenek. Az ilyen férfi a nagy pépesítő. Az ágyban szívesen mixeli a pózokat, ritkán fárad el, sohasem lankad. Igazi ínyesmester a szexben is, s bár azt vallja, az egére sem jár kétszer ugyanabba a lyukba, híven ragaszkodik a megszokotthoz.

Az alapos az asztalnál mindent előre felszeletel, még a köretet is felaprítja, nagy gondosan apró falatokat készít. Nem érdekli, ha körülötte késsel-villával étkeznek, ő a falatokat külön-külön a villájára tűzve tűzi nyelvére. Alaposan megrágja az ételt, soha nem siet. Még a süteményeket is felszabdalja, szeret a dolgok belsejébe látni. Az ágyban előzetesen és szívesen tájékozódik az erogén zónák térképén. Szeret biztosra menni és csúcsra járatni. A szexben kedveli az újdonságokat, a szex az élete legerősebb fűszere. 

Fotó: goodreads.com
Lap tetejére