RSS Feed

Jégkorong Szuperkupa: a Ferencváros és az Újpest a döntőben

mti - 2020. 08. 05. 17:00:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Jégkorong Szuperkupa: a Ferencváros és az Újpest a döntőben

Szeptember 4-én a Ferencváros és az Újpest jégkorongcsapata játszhat a magyar Szuperkupáért a hazai szövetség (MJSZ) tervei szerint. A Szuperkupáért vívott találkozó előtt egy teszteseményt rendezne az MJSZ

Így az Erste Liga-aranyérmes és kupagyőztes zöld-fehérek új otthonukban, a Tüskecsarnokban a ligában bronzérmes lila-fehérek ellen játszhatják első hazai tétmeccsüket.
    Sipos Levente főtitkár az M1 aktuális csatornán hangsúlyozta: a járványügyi intézkedéseket figyelembe véve a Szuperkupáért vívott találkozó előtt egy teszteseményt rendezne az MJSZ, amelynek során az utánpótlás-válogatott az egyik ligacsapattal játszana felkészülési mérkőzést. Mint mondta, ehhez még várnak néhány engedélyt, amennyiben ezek a napokban megérkeznek, úgy jövő hét közepén kerülne sor a teszteseményre.
    "Ezzel próbálunk ki minden olyan intézkedést, ami szükséges ahhoz, hogy biztonságban lebonyolítható legyen egy ilyen rendezvény, ami azt gondoljuk, hogy sok szurkolónak szerezhet örömet" - fogalmazott Sipos Levente.


Fotó: fradi.hu
Lap tetejére