RSS Feed

Visszahívták Miklós Editet és elnökségét a síelők

24.hu - 2020. 07. 31. 12:30:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Visszahívták Miklós Editet és elnökségét a síelők

A Magyar Sí Szövetség csütörtöki küldöttgyűlése visszahívta a szervezet elnökét, Miklós Editet és az elnökségét. A szövetség kiemelte: a küldöttgyűlés – miután elsöprő többséggel elfogadta az elnökség szakmai beszámolóját – 28 igen, 11 nem és 6 tartózkodás ellenében visszahívta az elnökséget. Jelölő bizottságot hoznak létre, az új küldöttgyűlést szeptember 11-re hívták össze.

Furcsállom, hogy a beszámolót elfogadta küldöttgyűlés, majd ennek ellenére visszahívott engem és az elnökséget– nyilatkozta az MTI-nek Miklós Edit.

Az Index azt írja, hogy vontatottan, személyeskedésektől sem mentesen zajlott a közgyűlés, órűkig vitatkoztak azon, mik kerülhetnek napirendre, hogy ki legyen a levezető elnök és a jegyző. Délelőtt tízkor kezdődött a gyűlés és délután négy mindössze négy pontot tárgyaltak csak meg a jelenlévők.

„Amiért elvállaltam a posztot, azt megtettem, ami a tudásomból tellett, azt véghez vittem. A sportolókért dolgoztam, olyan szakmai programot dolgoztunk ki, melynek már látszottak az eredményei, de lehet, hogy másra van szükség” – nyilatkozta az MTI-nek a világkupa-dobogós, olimpiai hetedik Miklós Edit,

aki arra nem tudott válaszolni, hogy ismét jelölteti-e magát elnöknek.

Miklós Edit hosszú folyamat végén került a szövetség élére, 2018 áprilisi visszavonulása után pár nappal választották meg a posztra, ám csak annak az évnek az őszén kezdhette meg a munkát, miután a bíróság visszamenőleg bejegyezte elnöknek.


Fotó: -a-
Lap tetejére