RSS Feed

Az idei EFOTT-nak is betett a vírus

EFOTT Sajtócsapat - 2020. 07. 31. 13:00:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az idei EFOTT-nak is betett a vírus

Az EFOTT szervezői bejelentették, hogy a korlátozásokat meghosszabbító szabályozás értelmében a 2020-as EFOTT fesztivált nem tudják megtartani.

Értelemszerűen szomorúan, de tudomásul vettük a tényeket. Mindemellett bízunk abban, hogy sikerül egy olyan támogatási rendszert kialakítani, amely mind a zenészeknek, mind a hozzájuk tartozó stábtagoknak segítségére lesz, és amely mentén mi is fenn tudjuk tartani szervező, résztvevő kollégáink számára a stabil munkahelyet. 

 A 2020-as EFOTT-ra elővételben vásárolt jegy- és bérlettulajdonosoknak lehetőséget biztosítunk a voucherek 2021-es évre való átvitelére, illetve 3%-os kezelési költség mentén történő visszaváltására is. A fesztiválozókat arra kérjük, hogy amennyiben módjukban áll, használják fel jegyüket a következő nyáron, ezzel segítve a jövőre vonatkozó szervezési munkálatokat. A jegyek 2021-re történő átkonvertálásával kapcsolatban a vásárlóknak jelenleg nincs teendőjük, a voucherek automatikusan érvényessé válnak a 2021-es EFOTT-ra. Akik a visszaváltás mellett döntenek, a https://efott.hu/ oldalon hamarosan tájékozódhatnak az ügyintézés részletes menetéről.

 

Fotó: -a-
Lap tetejére