RSS Feed

Katalin hercegnénél is betelt a pohár

blikk - 2020. 07. 27. 9:01:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Katalin hercegnénél is betelt a pohár

A brit királyi családban egyre jobban előjönnek az ellentétek, jelenleg Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolatáról lehetett sokat hallani. Meghan Markle és Katalin hercegné kapcsolata ugyanis egyre rosszabb, pedig Katalin a tisztelettudásáról volt mindig is híres, azonban most már ő sem akar többé "jópofizni".

Katalin eleinte próbált mindent megtenni annak érdekében, hogy minél jobb kapcsolatot ápoljon sógornőjével, Meghan Markle-lel, azonban mostanra a személye elviselhetetlenné vált számára. Katalint mindig is bántotta, ahogyan Meghan a személyzettel viselkedik, illetve, hogy Harry és Vilmos viszonya is miatta romlott meg. Továbbá az is soknak bizonyult Katalin számára, hogy Harry és Meghan kivonta magát a királyi családból.

A legutóbbi találkozásukkor Katalin hercegné keményen beszólt sógornőjének, mikor helyreutasította őt: hiába próbált kedvesnek tűnni Meghan, a hercegné arckifejezésével egyből tudatta vele, hogy nem igazán szívleli társaságát - írta meg a life.hu az Elle információi alapján.


Fotó: -a-
Lap tetejére