RSS Feed

Weisz Fanniék már békülnének?

velvet - 2020. 07. 26. 8:39:16 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Weisz Fanniék már békülnének?

Weisz Fanni a hónap közepén jelentette be Instagram-oldalán, hogy hét év után szakított férjével, Hajmásy Péterrel. Akkor a modell azt írta, békésen váltak el útjaik, szó sincs harmadik félről, de hogy egész pontosan mi okozta kapcsolatukban a törést, azóta sem derült ki biztosan. Igaz, Hajmásy egyszer mondta is, hogy anyukája nem tudja azt megadni Fanninak, amit ő.

Mindenesetre a Bors azt tippeli, a pár máris békülni akar, mivel Hajmásy Péter hihetetlen lelkesedéssel like-olja Weisz minden apró mozzanatát a közösségi oldalakon, sőt, még a Balaton partjára is követte Weiszt.
Weisz közösségi oldaláról bárki megtudhatta, hogy a modell jelenleg a Balatonnál van, ott nyaldossa sebeit. Bejelentkezett már Siófokról, Tihanyból, legutóbbi bejegyzései szerint épp Balatonfüreden van barátnőjével. A Bors szerint talán nem véletlen, hogy Hajmásy Péter, aki Weisz minden feltöltött képét és videóját megnézte és like-olta, most a Balatonfüredhez igencsak közel található Balatonudvariban volt, szintén baráti társaságban. 
A Bors cikkében idézi a pár jó barátját, Aurelio Caversaccio szavait, aki korábban azt mondta a lapnak, úgy tudja, nem Hajmásy Péter kezdeményezte a szakítást, hanem Weisz, de Caversaccio nem tartotta kizártnak, hogy idővel még rendezni tudják a kapcsolatukat. 


Fotó: -a-
Lap tetejére