RSS Feed

Kirándulóvonat polka a Margitszigeten

Tóth Tibor - 2020. 07. 25. 8:00:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kirándulóvonat polka a Margitszigeten

A Margitsziget hatalmas platánfái alatt nemcsak hűsölni lehet a meleg nyári napokon, hanem zenét hallgatni is, ugyanis az országszerte nagy sikerrel működő Térzene program egyik helyszíne épp a Margitszigeti domonkos rendi kolostor lesz július 31-én. A zenei kínálat igazán impozáns, az előadás színvonalára pedig a Nemzeti Filharmonikus Zenekar művészei a garancia. És hogy mi minden csendül fel eze

.A Margitsziget hatalmas platánfái alatt nemcsak hűsölni lehet a meleg nyári napokon, hanem zenét hallgatni is, ugyanis az országszerte nagy sikerrel működő Térzene program egyik helyszíne épp a Margitszigeti domonkos rendi kolostor lesz július 31-én. A zenei kínálat igazán impozáns, az előadás színvonalára pedig a Nemzeti Filharmonikus Zenekar művészei a garancia. És hogy mi minden csendül fel ezen az esten? A lista igen hosszú:

M-A. Charpantier: Te Deum G. Gabrieli: Canzona No.4 G. Verdi: Bevonulási induló W.A. Mozart : D-dúr Divertimento-t K136 A. Dvorak:Keringő J. Richardy:Harlekin - polka H. Wiberny: Ulla in Africa Gyulai-Gál: Romantikus játék G.F. Händel: Sába királynő érkezése J. Gade: Tango Jalousie G. Gerswin: Porgy és Bess Summertime F. Schubert: Szerenád J. Strauss: Kirándulóvonat-polka  A. Piazzola: Libertango L. v Beethoven:Fidelio - részletek fúvósegyüttesre. 

Fotó: Hargitay Oliver
Lap tetejére