RSS Feed

Újranyitásra készülnek a Tutanhamon kiállítás szervezői

Oláh Zsuzsanna - 2020. 07. 24. 10:56:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Újranyitásra készülnek a Tutanhamon kiállítás szervezői

Fertőtlenített termek és megannyi különlegeség várja a Tutanhamon kiállítás érdeklődőit a Király utcai KOMPLEX-ben, Budapesten. A szervezők gőzerővel dolgoznak az újranyitáson, meglepetéssel is készülnek.

.Ahogy sok minden más, a Tutanhamon kiállítás minden rejtélye és kincse is karantén alá került márciusban Budapesten, a Király utcai KOMPLEX-ben. A szervezők viszont az első pillanattól kezdve a megfelelő biztonsági intézkedések mellett gondoskodtak a kincsek felügyeletéről, az ideiglenes zárás alatt is folyamatos őrzést biztosítottak a relikviáknak. Most, az újranyitás időszakában pedig nemcsak a felfoghatatlan értékű kincsek, hanem a látogatók egészségügyi biztonságának megőrzésére is óriási hangsúlyt fektettek a kiállítás szervezői.

„Nap mint nap figyeltük mi is a rendezvényekkel, kiállításokkal kapcsolatos korlátozásokat és enyhítéseket, de ugyanúgy napi szinten monitoroztuk a koronavírus-járvány terjedésének aktuális állását. Mint mindenki, úgy mi is szomorúan vettük tudomásul a zárást, de látva a számokat, úgy véljük, hogy a kormány időben hozott felelős döntést a szigorításokkal kapcsolatban. A régóta várt újranyitással kapcsolatban pedig elmondhatom: biztonsággal lesz látogatható a Tutanhamon kiállítás, hisz régóta készültünk erre a napra” – mondta Oláh Zsuzsanna.

A JVS Group Magyarország kommunikációs vezetője hangsúlyozta: a KOMPLEX takarítószemélyzetének tagjai baktericid, fungicid és virucid fertőtlenítőszerrel tisztították le a nyitás előtt a KOMPLEX valamennyi kilincsét, ajtaját és ablakát, ezzel is védve a kiállításra érkező vendégeket. Oláh Zsuzsanna elárulta: grandiózus nyitásra készülnek: családi kedvezménnyel várják a vendégeket.

„A Tutanhamon kiállítás újranyitása nemcsak az érdeklődőknek, hanem nekünk is egyfajta ünnep. Meglepetéssel és különleges ajánlattal készülünk: július 30-án és 31-én családonként egy gyermek ingyenesen tekintheti meg a tárlatot. Azt bizton állíthatom, hogy akik a Tutanhamon kiállítás újranyitásának első pár napján érkeznek, különleges élménnyel fognak gazdagodni” – mondta titokzatosan a JVS Group Magyarország kommunikációs vezetője.


A budapesti KOMPLEX-ben 2020. július 30-tól lesz újra látogatható a Tutanhamon kiállítás.

Fotó: -b-
Lap tetejére