RSS Feed

Huskyval lepték meg Kerényi Miklós Mátét

Molnár Boglárka - 2020. 07. 21. 8:00:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Huskyval lepték meg Kerényi Miklós Mátét

A színészt sokként érte a járvány berobbanása. Ugyanakkor rendkívül élvezte a kényszerpihenőt és megfogadta, még több időt tölt ezentúl családjával.

Újra a próbák és előadások körül forog az élete Kerényi Miklós Máténak, aki a járvány berobbanása előtt több darabban is remek alakítást nyújtott a közönség legnagyobb örömére. A járvány azonban – mint minden művésznek – neki is keresztülhúzta a számításait. Ezt azonban csak részben bánja. „Nem szeretném túldramatizálni a helyzetet, de sokként ért, amikor a premier előtt nem sokkal le kellett állunk a járvány miatt. Korábban nem tapasztaltam ilyet, hogy zajlanak a próbák, a társulat együtt van, összekapcsolódunk, várjuk a premiert, már ott van a küszöbön...aztán mégsem” – emlékezett vissza erre az időszakra a színész, aki ugyanakkor próbálta kiélvezni a kényszerpihenőt. 

„Magánéleti szempontból ugyanakkor nagyon jó volt ez az időszak. Otthon lenni, több időt tölteni a családdal, egyáltalán időt nyerni magunknak, magamnak. Egészen átértékelődik ilyenkor, hogy mi a fontos és mi nem. Kevesebbet kéne dolgozni, többet otthon lenni, többet a családdal lenni. Ezt szeretném megtartani a jövőben is, hiszen az, hogy hétvégén össze tud jönni a család, felbecsülhetetlen” – mondta Kerényi Miklós Máté, akinek párja, Kardffy Aisha épp a karantén ideje alatt váltotta valóra a színész egy régi álmát. „Aisha meglepett egy szibériai husky-val, amelyre mindig vágytam, régi nagy álmom volt egy ilyen fajtájú kutya. Loki – akit a Marvel képregényekből ismert, csínytevés istenéről neveztünk el – tüneményes! Rászolgál a nevére, emiatt volt egy pár harcunk, ugyanakkor rengeteg szeretet ad! – mondta a Sláger Téma műsorvezetőjének, Kalmár Tibornak Kerényi Miklós Máté. A beszélgetés a https://www.youtube.com/watch?v=cqNJqCMuP3A linken érhető el. 

Fotó: deszkavizio.hu
Lap tetejére