RSS Feed

Veiszer Alinda felmondott az ATV-nél

Hvg.hu - 2020. 07. 20. 11:48:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Veiszer Alinda felmondott az ATV-nél

Áprilisban szerződött az ATV reggeli műsorához Veiszer Alinda, aki a napokban úgy döntött, szép volt, jó volt, de elbúcsúzik a csatornától. Köszönetet mondott a színes cipőkért, a vidám és profi reggeli asszisztenciáért is.

„Nagyon köszönöm a lehetőséget az ATV-nek, hogy kipróbálhattam magam a reggeli páros műsorvezetésben, de ebben a formában nem éreztem magaménak” - közölte Veiszer Alinda.

 Az ATV köszöni Veiszer Alinda munkáját és további sok sikert kíván neki. Az ATV Start műsorvezetői továbbra is Bombera Kriszta, Szöllősi Györgyi, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko.Megint egy új tapasztalás. Életemben először felmondtam. Hirtelen döntés, hosszú érési fázis után. Nem mindenhova passzol az ember- szólt belőlem Coelho.Konklúziók:1. Nem lehetetlen 5 előtt kelni.2. 7 percet interjúzni ugyanannyi készülés mint 40 percet, csak a végén az ember mindig elégedetlen marad.3. László Pál a világ egyik legjobb politikai-közéleti szerkesztője, akivel remek volt esténként a teraszon átdumálni a műsorokat. És hiába készültem már addigra sokat, mindig volt egy új szempontja.Köszönet a színes cipőkért, a vidám és profi reggeli asszisztenciáért , és hálás vagyok a rendezőnek, aki a rendezői székből volt a partnerem, biztonságban éreztem magam vele.Nagyon izgalmas kaland volt, sok tanulsággal. Köszi ATV!
Felmondott az ATV-nél Veiszer Alinda. Örül, hogy kipróbálhatta magát a reggeli páros műsorvezetésben, de ebben a formában nem érezte magáénak – idézi a csatorna közleménye.

A műsorvezető a Facebookon azt írta, hirtelen döntés volt, hosszú érési fázis után, de szerinte nem mindenhová passzol az ember.


Fotó: -a-
Lap tetejére