RSS Feed

David Guetta szexis retrója

Major Andrea Árvácska - 2020. 07. 19. 9:08:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

David Guetta szexis retrója

Forró újdonságokkal jelentkezett David Guetta és Morten - megérkezett a „New Rave” című kislemezük, rajta négy bomba trackkel.

Guetta és Morten nem először dolgoznak közösen. Olyan klubhimnuszokat köszönhetünk nekik, mint a csodálatos hangú Raye-val közös „Make It To Heaven Rework”, vagy a szintén chartokat ostromló, Aloe Blackkel közös „Never Be Alone”. A páros már több mint 110 milliós streamet generált a különböző platformokon nagysikerű kiadványaikkal, most pedig egyszerre négy friss felvétellel nyűgözik le a nagyérdeműt.


 Legújabb EP-jükön a modern elektronikus stílusjegyek dominálnak, miközben igyekeztek egyesíteni a mainstage és underground hangzásvilágot - a kísérlet pedig valljuk be, eszméletlenül jól sikerült!


 „Olyan zenét akartunk csinálni, ami szexi és van benne techno, egy kis edm-es energia, valamint a trance-ből ismert izgatottság” - mesélte a Grammy-díjas Guetta. „Olyan dalokat akartunk készíteni, amilyeneket még nem hallottak az emberek. Szinte egy évvel később már más producerek is csinálnak hasonló stílusú projekteket - a zenénk egyfajta mozgalommá nőtte ki magát, amit a dj-k csak „future rave”-nek hívnak” - tette hozzá.


 

Fotó: -a-
Lap tetejére