RSS Feed

Dua Lipa hallucinál

Major-Ádám Andrea. Mixonline - 2020. 07. 15. 8:00:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Dua Lipa hallucinál

Vagyis egy régi rádiókabarés meghatározás szerint uccinál, mintha hallana. Dua Lipa Hallucinate című felvételéről van szó, amely a táncparkettek himnuszának ígérkezik.

A ’80-as évek stílusát és  a mai csúcsmodern popot ötvözte Dua Lupa, aki mestere az ilyesfajta trendek  összedolgozásának. A fiatal szupersztár idén jelentette meg várva vár nagylemezét „Future Nostalgia” címmel és lehet, hogy a 2020-as év egyik legnagyobb dobása lett a korong. A rajongók mellett a szakma is elismeréssel fogadta - nem is csoda, hiszen az album olyan mesteri popfelvételeket sorakoztat fel, mint a hazai rádiós játszási listákat is ostromló „Don’t Start Now”, a „Physical” vagy a „Break My Heart”.

A lüktető újdonságban pedig ismét benne van egy nagy adag slágerpotenciál. A modern pop és az egész albumra jellemző retro stílusjegyek nem akármilyen párost alkotnak - a „Hallucinate” biztosan a táncparkettek himnusza lesz.

 

Fotó: bevezetem.eu
Lap tetejére