RSS Feed

Molnár Anikó nem száll le a sírról

velvet - 2020. 07. 10. 17:38:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Molnár Anikó nem száll le a sírról

Gesztesi Károly sírja körül komoly konfliktus bontakozott ki. A lényeg, hogy Molnár Anikó a barátnőjével átrendezte Gesztesi Károly sírját, az elhunyt színész családjának engedélye nélkül. A kérdéses barátnő (Molnárt megjelölve a bejegyzésein) a Facebookon közölte, hogy elhanyagoltnak találták a sírhelyet, úgyhogy rendbe tették, virágot ültettek, és a többi.

A történetet Molnár görgeti napok óta, főleg, amióta megszólalt a másik fél, Gesztesi egykori felesége, aki nem akarta, hogy bárki is hozzányúljon a színész sírjához, és engedélyt sem kért rá senki. A Bors pedig ma arról ír, az egész azért volt, mert a család nem akarta, hogy bárki bármit is csináljon, amíg elkészül a végleges síremlék. Erre reagált Molnár, a következő eszmefuttatással: 

„Igaza van az exnek! Jó volt az úgy, jó volt az a félbevágott petpalack! És az a 3 muskátli egy mécsessel, valóban felháborító! És igen, ha már tiszteletünket tettük egy sírnál virággal és mécsessel, egy szétrohadt virágot leszedtünk róla, hogy ne rondítsa az összképet, naná, hogy fel kell jelenteni! Hajrá, hisz majdnem embert öltünk, akkora a vétkünk! Így legyél jófej, így segíts, így tegyél bármi jót is ebben az elb@szott lelkületű országban, úgyis te jössz ki szarul belőle! Öregasszonyok irogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem, hogy fel kellene pofozni, hogy agyhalott ribanc vagyok és még sorolhatnám, mert virágot és mécsest vittünk egy sírra és ha már ott voltunk, leszedtük a sírról a gazt, hogy szép legyen... Igaza van az exnek, futás a rendőrségre!”

Fotó: -a-
Lap tetejére