RSS Feed

Szoboszlai - A PSG is bejelentkezik

Goal - 2020. 06. 29. 17:59:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szoboszlai - A PSG is bejelentkezik

Francia beszámolók szerint a bajnok Paris Saint-Germain is érdeklődik a Red Bull Salzburg magyar középpályása, Szoboszlai Dominik iránt.

Manu Lonjon francia újságíró a Twitter-csatornáján arról írt, a klub első számú kiszemeltje a posztra a laziós Szergej Milinkovics-Szavics, ám 25-30 millió eurós alternatívaként Szoboszlai is felkeltette a párizsiak figyelmét.

A poszt szerint a PSG már fel is vette a kapcsolatot a Salzburg és a játékos képviselőivel, akik nem zárkóztak el a további egyeztetésektől.

A francia klub másodedzője az a Lőw Zsolt, aki korábban szintén a Red Bull-csoport egyik csapatától, az RB Leipzigtől érkezett Párizsba (azt megelőzően pedig a Salzburgnál is másodedző volt).

Az olasz calciomercato.com, viszont azt írta, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 19 éves támadó középpályása a nyári átigazolási időszak után az olasz élcsapatnál folytathatja pályafutását.

    Az olasz szakportál szerint a milánóiak lehetséges új szakvezetőjének, Ralf Rangnicknak az egyik nagy célpontja a Salzburg magyar tehetsége. Szoboszlai neve "piros betűvel szerepel" a német szakember noteszében. Rangnick részese annak a versenynek, amely a 2000-es futballévjárat legjobbjainak megszerzéséért folyik kontinentális szinten - írta az olasz forrás.
    A calciomercato szerint az AC Milan óvatosan akar eljárni az ügyben, már csak azért is, mert Szoboszlai a francia bajnok Paris Saint-Germain és a londoni Arsenal érdeklődését is felkeltette. A portál úgy tudja, hogy az elmúlt néhány órában intenzívebbé váltak a kapcsolatok a magyar játékos ügynökével, Esterházy Mátyással, és a Szoboszlai megszerzésére irányuló műveletet a milánói klub ügyvezető igazgatója, Ivan Gazidis már jóváhagyta.
   

Fotó: -a-
Lap tetejére