RSS Feed

Dugó a Budakeszi úton

D.L. - 2020. 06. 29. 11:57:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nem tudom ki a felelős, a kerület vagy a főváros, hogy egy hete egy gödör van a Budakeszi úton és azóta borítékolva van a dugó. ma reggel 25 percig tartott, míg a átjutottam e szakaszon, hiszen a kocsik csak felváltva mehettek oda-vissza az egy sávon. Tudom dzsihád van, háború a főváros és a kormány között, de azért közlekedni kell.

Múlt hétfőn felbontották a Budakeszi út Hűvösvölgyi út felé tartó sávját. Ki tudja, melyik közmű emberei voltak, akik kedden még valamit ástak ott, aztán ma hétfőig, vagy egy hétig semmi sem történt, ha csak több ezer autós mérgét nem számítjuk. Vajon ki hagyja magára ilyenkor a főutat, amely egyébként éppen fél év már megtörtént, akkor utóbb egymásra mutogatott a Fővárosi Vízművek és az egyik alvállalkozója, miközben a kerület és a város vezetői akkor is tétlenül tűrték a dugókat, míg Budakeszi polgármestere be nem szólt, hogy mi a  frász van.Most senki sem szólt be, s úgy tűnik bármit fel lehet bontani ebben a városban, ki kell tenni egy csíkos táblát és két munkás egy hétig szórakozhat, senki sem szül rájuk, nekik meg nem fontos, hogy autósok ezrei kerülgetik őket napokig. Ma egyébként már nagy erőkkel felvonultak, teherautó, meg minden frász volt reggel, talán holnapra tisztul a  helyzet. 
A Budakeszi út az egyik főútvonal a az agglomerációból Budapestre, s nincs menekülő útvonal. Ha ez egy tervezett közműcsere volt, akkor hétvégén gyorsított ütemben kellett volna elvégezni, vagy a pandémia idején, amikor ezen az úton is alig volt forgalom. Ha valami csőtörés, akkor pedig elhárítani egy nap is elég. Találgassunk?

Lap tetejére