RSS Feed

Király Viktor és a slágergyáros dalfrigye

Major Ádám Andrea - 2020. 06. 26. 17:00:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Király Viktor és a slágergyáros dalfrigye

Újabb trackkel jelentkezett Király Viktor, ezúttal a slágergyáros DR BRS-sel karöltve készülnek meghódítani a toplistákat - megérkezett a „Models”

Újabb trackkel jelentkezett Király Viktor, ezúttal a slágergyáros DR BRS-sel karöltve készülnek meghódítani a toplistákat - megérkezett a „Models”. A páros neve garancia a könnyen megjegyezhető, táncolható dallamokra: tavaly közösen bújtatták új köntösbe és tették ismét népszerűvé a V' Moto Rock egykori slágerét,  Lerch István Tűzvarázsló című szerzeményét, a feldolgozás pedig hatalmasat menetelt, sikere pedig azóta is töretlen.

A dalhoz vérpezsdítő videóklip is készült, amit Kasza Tibor mentorált.

Király Viktor karrierje tíz éve folyamatosan felfelé ível. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Majkával és Curtis-szel közös „Füttyös”, ami már közel 50 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on, vagy a szintén közönségkedvenc, „Bye Bye Baby”.


 Béres Atka személye megkerülhetetlen a budapesti éjszakában. Amellett, hogy dj, producer és rapper, alapítóatyja a Rock The City bulisorozatnak is, amely már évek óta több ezer embert mozgósít heti rendszerességgel a belváros legjobb szórakozóhelyein.

A magyar zenei életben nem akármilyen szerepet tölt be, hiszen a „doktor úrnak” izgalmas feldolgozásaival sikerült megépítenie egy generációk közötti hidat, ezzel új hullámot indítva. 
  


Fotó: -a-
Lap tetejére