RSS Feed

Bobál - Engem figyelt Rossi

NS - 2020. 06. 25. 8:44:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bobál - Engem figyelt Rossi

Bár megtört a ZTE FC – koronavírus utáni – veretlenségi sorozata az Újpest FC elleni bajnokin, s ezúttal Bobál Gergely sem talált be az ellenfél kapujába, a zalaegerszegi csatár biztos benne, hogy Marco Rossi őt (is) figyelte.

 Ha csak a koronavírus miatti kényszerszünetet követő fordulókat vesszük alapul, akkor az idény nagy részében a kiesés ellen küzdő ZTE FC 14 pontot gyűjtve az NB I legjobbjai között lenne. Természetesen arról is beszélgettünk az eddig tíz gólt szerző Bobál Gergellyel, mikor fordult a kocka, és mi hozta ki a csapatából az újrakezdés utáni, hatmeccses veretlenségi sorozatot. 

Emellett kitért az Újpest FC elleni vereség okaira, ami bizonyára nem az ő önbizalmán múlt. Amikor ugyanis arra kérdeztünk rá, hogy vajon azok között volt-e, akiket a mérkőzést a Szusza Ferenc Stadionban megtekintő Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya megfigyelt, gondolkodás nélkül rávágta:

„Nyilván, persze. Ez természetes. Ki más lehetne?! Célom, hogy válogatott legyek, és ennek van realitása, mert csatárok terén nem állunk olyan nagyon jól.” Fotó: -a-
Lap tetejére