RSS Feed

Klipje kedvéért a verést is bevállalta

M. A. - 2020. 06. 22. 17:00:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Klipje kedvéért a verést is bevállalta

Megkötözve ébredt egy átbulizott éjszaka után Biga, ráadásul a sivatag közepén. Az énekes persze csak legújabb klipje kedvéért bújt egy meggyötört fogoly bőrébe.

A Madame című dal és a hozzá forgatott videó az éjszakai élet bugyraiba kalauzolja a nézőket, egy alaposan leitatott és átvert srác kalandjait meséli el. A dal és a klip főszereplője egy olyan lány, aki gyakori vendég az éjszakai szórakozóhelyeken és a bájaival csalja ki a gyanútlan és naiv pasik pénzét. A jelenet és a főszereplő is elképzelt, ugyanis Bigának nincsenek hasonló jellegű tapasztalatai, bár barátai körében már előfordult, hogy egy lány nem a szerelmet, mindössze a pasi pénzét szerette volna a magáénak tudni.

“Személyesen velem nem történt ilyen, és azt nagyon fontos leszögeznem, hogy a nők többsége egyáltalán nem ilyen. A nők legnagyobb rajongója vagyok! Imádom az odaadásukat, a féltésüket, a gondoskodásukat, a kitartásukat, a hangulatingadozásaikat, a finom kezeiket, egyszerűen a lényüket! Nekem eddig nagy szerencsém volt a barátnőimmel. Szuper jó fej, szexi és intelligens lányokkal hozott össze a sors, amiért nagyon hálás vagyok. És persze hozzá kell tenni, hogy a férfiak sem angyalok, sőt...! De hát annyi női előadó énekelt már a szemét pasikról, épp itt volt az ideje, hogy szót ejtsünk a huncutabb lányokról is! - magyarázta Biga.

A klipben egyébként egy naiv, azonnal szerelemre lobbanó srác története elevenedik meg, aki egy átbulizott éjszakán bedőlt a hamis közeledésnek, de nem tudta kifizetni a szórakozóhelyen felhalmozott számlát, ezért alaposan helyben hagyták az újdonsült hölgyismerős védelmezői.

A forgatások alatt elcsattant jó pár ál-pofon, de nem ez volt a legnehezebb a stáb számára. Az időjárás erőteljesen befolyásolta a munkálatokat. „Egész nap lógott az eső lába, megjósolhatatlan volt, hogy milyen idő várható. Az applikációk is összezavarodtak ebben az időszakban. A sivatagi forgatáson folyamatosan azzal játszottunk, hogy amíg nem esett az eső, vagy nem volt felhős az ég, gyorsan felvettünk egy-egy jelenetet. Aztán megvártuk, hogy elálljon, és újra nekimentünk. Izgalmas volt, de végül mindent sikerült rögzítenünk - árulta el az énekes.


Fotó: -a-
Lap tetejére