RSS Feed

A Real Madrid leelőzte a Barcelonát

index - 2020. 06. 22. 13:09:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Real Madrid leelőzte a Barcelonát

A Real Madrid 2-1-re verte a Real Socieadadot a spanyol futballbajnokság 30. fordulójában, és a győzelemmel pontszámban beérte a Barcelonát, és az egymás elleni eredményeknek köszönhetően már vezet is a La Ligában.

A Barcelona szombaton 0-0-t játszott a Sevillával, ezzel nyílt lehetőség a Madridnak arra, hogy még szorosabbá tegye a bajnoki címért folyót versenyt.

A hazai pályán játszó Socieadad próbálta meglepni a Madridot a meccs elején, de utána Zidane csapata vette át az irányítást, igaz az első félidőben nem sok helyzetig jutottak.

A második félidő elején Vínicius Juniornak rúgtak oda az ötösön a Sociedad-védők, az ezért járó büntetőt pedig Sergio Ramos lőtte be.
A 70. percben már 2-0-ra ment a Madrid. A 16-os jobb oldalán Valverde keverte meg a védelmet, majd beívelt középre Benzemához, ő is húzott párat, majd laposan lőtt a kapuba. A gólját videózni kellett, mert gyanús volt, hogy kézzel vette le a beadást. A bírók azonban szabályosnak látták a találatot. 

Egy gólt viszont nem adtak meg, nem sokkal korábban a sociedados Januzaj talált kapuba, de Mikel Merinót mindeközben lesen látták.

A hazai csapat a végén aztán szerzett egy gólt, a 83. percben Mikel Merino vágta a felső léc alá a labdát közelről.
Na jó, túl sok a talán, tényleg mi lesz?

Az Index pesszimista szcenáriója szerint, ha így megy tovább, akkor mindössze annyi változás lesz a Lánchídon, hogy a pillér Vár felőli oldalán megjelenik egy bazi nagy molinó azzal a szöveggel, hogy „Karácsony a Lánchíd felújítására is alkalmatlan”, a Városháza felőli oldalán meg egy másikat lenget majd a szél, azzal, hogy „A kormány miatt omlik a Dunába a Lánchíd” – közben az autóforgalomtól megszabadult hidat vidáman használják a kerékpárosok és gyalogosok.

Fotó: talksport.com
Lap tetejére