RSS Feed

Balotelli csak pazarol és pazarol

Hosszabbitas.hu - 2020. 06. 21. 17:49:56 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Balotelli csak pazarol és pazarol

Roberto Mancini és Mario Balotelli a kezdetektől fogva megtalálták a közös hangot, már amennyire ez lehetséges az olasz támadó esetében. Mancini a mai napig figyelemmel követi a játékos pályafutását, és úgy gondolja, annak ellenére, hogy Balotelli eldobta a tehetségét, még mindig nem késő, hogy a potenciáljának megfelelően dolgozzon - írja a Hosszabbitas.hu.

Massimo Cellino úgy döntött, szerződést bont a játékossal. "Igyekszem elkerülni a jogi csatározást, egyébként pedig a sajtó felfújta az ügyet, mert nincs futball, és nem lehet másról beszélni. Fejben már nincs velünk, ezért biztos a távozása. Nem feltétlenül csinált olyat, amit bárhol máshol ne tett volna meg, mindenhol zűrt okozott" - mondta. "Nem egy médiahekk kedvéért igazoltuk le, tényleg hittünk abban, hogy értékes lehet számunkra. Azt hittem, mert hiszen kedvelem, hogy valami újat alkothat nálunk. Csalódtunk benne."

Mancini viszont nem mondott le arról, hogy a 29 éves játékos még időben kapcsol. "Törődöm vele, függetlenül attól, mit csinál. Már akkor edzettem őt, amikor még gyerek volt, lehetőséget adtam neki, és szenzációsan teljesített. Abban reménykedem, hogy tesz valamit a változás érdekében, mert még mindig csak 30 éves, ami a futball-érettség tekintetében a legjobb kor. Remélem, egy napon felkel, és rájön, hogy elpazarolja a tehetségét. Mario kiváló ember, kedves, őszinte. Sokszor mondtam neki, hogy elpazarolja a képességeit." 

A teljes cikk itt olvasható:Fotó: -a-
Lap tetejére