RSS Feed

Lindám: kattintani egy ölelésért

Hajnal Gábor - 2020. 05. 20. 13:00:25 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Lindám: kattintani egy ölelésért

Pacziga Lindát sok éven keresztül több vezető rockzenekar és zenei produkció háttérénekeseként hallhattuk, aztán 2018 év végén dalszerzőként és szövegíróként debütált a Lindám zenekar élén. A Kabátban mezítláb egyből elnyerte a szakma tetszését.

Amikor Te is kattintanál egy ölelésért: új dallal és egy hozzá tartozó klippel jelentkezik a Lindám zenekar.

A Lindám új videójában most olyan hangulatot kapott el, amihez valószínűleg sokan tudunk kapcsolódni akár most, akár életük egy-egy magányosabb pillanatában. Ha szeretnénk, ma már a zsebünkben lévő telefon segítségével egy gombnyomással megjelenik a másik hangja, arca, vagy felfedezhetjük a világ olyan részeit is, ahova nem jutnánk el máshogy. Bármennyire is sok a lehetőség a kapcsolatteremtésre, egy barát vagy családtag érintését nem tudja pótolni. 

Linda legújabb számában személyes élménye alapján írta meg azt a helyzetet, amikor az ember huzamosabb ideig egyedül van, és bármennyire is próbál teljes életet élni, előfordul, hogy az érintés hiánya és az elszeparáltság érzése felülkerekedik a legerősebb optimizmuson is. A dalszerző-énekesnő éppen ebben az érzésben kezdett teljesen elsüllyedni, amikor egy nap alatt kirobbant belőle a dal. Ő pedig azonnal fel is énekelte és zongorázta otthon. Ezt hangszerelte és gyúrta készre Huszár Endre stúdiójában, aki egyébként segített a Linda által hozott videó koncepció megvalósításában is.

 

A klip itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=JM01KxSTtF8

 

A Lindám első lemeze megvásárolható az Itunes-on, vagy meghallgatható többek között a Apple Music-on, a Spotyfy-on és a Deezer-en.

 

Fotó: facebook.com
Lap tetejére